Halfzus Meghan laat zich uit over ‘Princess Pushy’

Het was nog even spannend of de zus van Meghan zich positief zou uitlaten over de verloving...

Lees ook

De ouders van Meghan hebben kort na het nieuws al iets van zich laten horen: “We zijn enorm blij voor Meghan en Harry. Onze dochter is altijd een geliefd persoon. Haar verbintenis met Harry, die dezelfde kwaliteiten heeft, zorgt voor grote vreugde voor ons als ouders.” De zus van Meghan, met wie zij al een tijd geen contact heeft, geeft nu ook haar reactie op het grote nieuws.

Princess Pushy

Meghan heeft al lange tijd geen contact meer met Samantha. De halfzus van de aanstaande bruid liet zich eerder namelijk negatief uit over de actrice. Ze zou zich in Hollywood omhoog gewerkt hebben en erg veranderd zijn. Ze noemde haar zusje dan ook ‘Princess Pushy’. Samantha is nu een boek aan het schrijven genaamd ‘Het dagboek van de zus van Princess Pushy’. Men ging er meteen vanuit dat het Meghan in een kwaad daglicht zou zetten, maar hierover zegt Samantha: “Het wordt een belangrijk en historisch verhaal…” Wat ze hiermee precies bedoelt, is niet duidelijk.

Reactie

Ook al is de band tussen de halfzussen niet optimaal, in het tijdschrift Us Weekly sprak Samantha positief over het grote nieuws: “Ik ben hartstikke blij voor haar. Het was wel grappig, mijn vriend liet het me zien terwijl ik met mijn vader aan de telefoon zat, dus toen vertelde ik het hem ook meteen. We wisten niet dat het zo snel zou gebeuren, dus dit was leuk wakker worden.”

Ouders

Volgens Samantha zou de vader van Meghan zijn dochter graag naar het altaar willen brengen. Hij wil zich hier alleen verder niet over uiten in de media: "Hij is een stille man en praat liever niet nu, dat doet hij als hij daaraan toe is.” Meghan vertelde in een interview van BBC dat Harry haar vader nog nooit heeft ontmoet, wel heeft hij al meerdere malen de moeder van zijn verloofde de hand geschud.

Lees ook: Dit moet je weten wanneer je een Britse royal trouwt

BRON: SHOW BEELD: GETTY

Laatste nieuws

Zie ook