Yay, Hannover heeft er een prinses bij!

Alessandra de Osma is nu officieel prinses Alessandra van Hannover!

Lees ook

Prins Christian van Hannover is voor de wet getrouwd met zijn verloofde Alessandra de Osma, die nu officieel prinses Alessandra van Hannover is.

Het kerkelijk huwelijk heeft volgend jaar plaats in Alessandra's geboorteland Peru, het burgerlijk huwelijk was meer een agendapunt dat even moest worden afgehamerd. Aanwezig waren Christians broer prins Ernst-August en zijn vrouw prinses Ekaterina (roze jurk). Haar inmiddels vrij gevorderde zwangerschap kon haar niet weerhouden van waanzinnige schoenen.

Ook aanwezig was een contingent Casiraghi's, kinderen van prinses Caroline van Monaco, die officieel nog altijd getrouwd is met Ernst August senior, de vader van Ernst August jr en Christian. Andrea, Charlotte en Pierre Casiraghi waren allemaal uitgerukt, ze brachten hun tienertijd met de Hannoverprinsen door, toen het nog koek en ei was tussen hun ouders.

Pa koestert een brouille met zijn zonen en was er niet bij. Moeder Chantal Hochuli was er wel, net als de ouders van Alessandra en prinses Alexandra van Hannover, het halfzusje van Ernst August jr en Christian.

 

Openingsfoto © ANP

 

Laatste nieuws

Zie ook