5 x duurste jurken aller tijden

Afgelopen jaren zagen we de meest prachtige designerjurken voorbijkomen en dat mocht wat kosten.

Lees ook

Het is voor velen een droom: over de rode loper in een – met Swarovski versierde – Armani-jurk. De laatste jaren zagen we de mooiste designerjurken voorbijkomen. Wij selecteerden de duurste jurken aller tijden. 

1/ Cate Blanchett in Armani Prive – 100.000 euro

In 2014 schitterde de Amerikaanse Hollywood-ster Cate in deze prachtige Armani-jurk. De jurk werd versierd met honderden Swarovski-kristallen.

2/ Kate Winslet in Valentino – 100.000 euro

Het verhaal dat de dochter van Kate deze jurk uitkoos voor haar moeder, maakt de jurk alleen nog maar mooier. Deze muntgroene Valentino-jurk droeg de actrice in 2007.

3/ Lupita Nyong’o in Calvin Klein – 150.000 euro

De jurk die actrice Lupita Nyong’o droeg bestond maar liefst uit 6.000 parels. De witte parels zijn met haar prachtige donkere huid to die for

4/ Kate Middleton – 450.000 euro

De trouwjurk van Kate mag niet in dit rijtje ontbreken. In 2011 stal zij de show met haar klassiek witte jurk met kant aan de bovenkant en een lange sluier. Het prachtexemplaar is ontworpen door Sarah Burton en kostte maar liefst bijna 450.000 euro. 

5/ Jessica Biel in Chanel Haute Couture – 100.000 euro

In 2014 paradeerde Jessica Biel in deze ultra-vrouwelijke Chanel-jurk. De Amerikaanse schone draagt on top juwelen van Tiffany & Co. Wat een plaatje, wij zwijmelen nog even weg.

Hier zijn ze dan, de pareltjes: 

@gallery(57)

Lees ook: Spaanse koningin Letizia in gewaagde jurk op journalistengala

BRON: MARIECLAIRE, ELLE BEELD: GETTY

Laatste nieuws

Zie ook