Malia Obama krijgt steun van presidentsdochters

De steun kwam uit onverwachtse hoek.

Lees ook

Malia Obama werd vorige week zoenend en rokend op de kiek gezet. Binnen no time verspreidden de foto's en filmpjes zich over de hele wereld. Nu krijgt ze bijstand uit zeer onverwachtse hoek. 

Presidentsdochters

Niemand minder dan presidentsdochters Ivanka Trump en Chelsea Clinton spreken zich uit over de genomen foto’s en filmpjes van afgelopen week. Zij kunnen zich als geen ander verplaatsen in de situatie van de 19-jarige dochter van Barack Obama.

Ivanka tweet: "Malia Obama heeft recht op dezelfde privacy als haar leeftijdsgenoten. Ze is jongvolwassen en een gewone burger, dus dit zou VERBODEN TERREIN moeten zijn." Ook Chelsea Clinton kon haar mening ook niet voor zich houden: "Malia Obama’s privéleven als een jonge vrouw, een student en een gewone burger, zijn niet jouw zaken. Gedraag je."

 

Vrienden

Ivanka en Chelsea zijn duidelijk niet te spreken over de situatie omtrent Malia. Zangeres Olivia O'Brien sluit zich aan bij de presidentsdochters, ze biedt Malia aan om eens een keertje met haar af te spreken, zij zou namelijk geen stiekeme filmpjes van haar maken zoals haar 'vriendinnen' dat wel deden. Olivia beëindigd haar Tweet met het volgende: "We staan aan jouw kant, queen, kom een keertje langs."

Lees ook: Malia Obama intiem op de kiek gezet

BRON: ALLURE BEELD: GETTY IMAGES

Laatste nieuws

Zie ook