Fajah Lourens helemaal gelukkig met haar nieuwe huis en vriend

Fajah Lourens heeft de afgelopen jaren nogal wat tegenslagen gehad maar ze laat zichzelf niet snel uit het veld slaan.

Lees ook

Fajah Lourens heeft de afgelopen jaren nogal wat tegenslagen gehad maar ze laat zichzelf niet snel uit het veld slaan. Ze heeft haar leventje weer helemaal op de rails met haar nieuwe huis, een goedlopende carrière en haar liefde Igor.

Timmerman

Tijdens de verbouwing van haar vorige huis liep Fajah timmerman Igor tegen het lijf. Toen Fajah opnieuw een timmerman nodig had – dit keer voor haar nieuwe stulpje – hoefde ze dus niet lang na te denken en liet ze Igor opnieuw aan haar huis werken. Een perfect voorbeeld van: naar liefde moet je niet zoeken, want dat komt altijd wanneer je het niet verwacht. Na vier maanden besloot Fajah haar nieuwe vlam in huis te nemen. 

Perfectionisme 

Het gaat Fajah voor de wind; ze werd bekend als actrice in GTST waarna de carrière-trein bleef doorrazen. De actrice en dj schreef vorig jaar haar eerste boek over voeding en beweging en lanceerde onlangs een sportieve kledinglijn. Fajah staat niet vaak stil bij haar succes, maar áls ze er bij stilstaat, is ze trots op zichzelf en dat ondanks haar extreme perfectionisme. 

In shape

Het nieuwe huis van Fajah laat niets te wensen over. Vooral zoontje Shai is blij aangezien zijn moeder nu thuis werkt: “Ik vind het zo leuk dat je er bent, ik kan altijd eventjes naar je toe lopen.” Naast haar eigen werkruimte mocht een sportschool ook niet ontbreken. Nu weten we meteen hoe Fajah in shape blijft.

Tegenslagen

Het leven van Fajah gaat niet altijd over rozen; in 2016 stierf haar neefje bij een familiedrama. En afgelopen zomer overleed haar ex en de vader van haar zoontje Shai aan een hersenvliesontsteking. 

Fajah is een vechter en heeft zich goed staande gehouden ondanks alle tegenslagen. We zijn blij te zien dat het weer goed met haar gaat!

Lees ook: Vader zoontje Fajah Lourens overleden

 

@mkbmsports

A post shared by Faya Platina Artist ?? (@fayaofficial) on

BRON: SHOW BEELD; INSTAGRAM, ANP

Laatste nieuws

Zie ook