Tessy van Luxemburg: ‘Kijk mij eens lekker gaan!’

Hare Hosselaar is weer geweldig bezig!

Lees ook

Zouden ze aan het Luxemburgse hof huiveren van de manier waarop ex-prinses Tessy Antony in de publiciteit weet te blijven? Of vinden ze het jammer dat ze dit pittige pareltje niet binnenboord hebben kunnen houden?

Door haar scheiding van prins Louis van Luxemburg – de financiële kant is nog steeds niet rond – werd prinses Tessy weer gewoon Tessy Antony. Alleenstaande werkende moeder van prins Gabriel (11) en prins Noah (10), woonachtig in Londen.

En daarnaast héél druk met allemaal goede doelen, waaronder Hou Tessy Ook Zonder Titel In Beeld. Want het valt niet mee om zonder prinses voor je naam toch euh… naam te maken als 'sociaal ondernemer' in het circuit van de ontwikkelingssamenwerking en andere heilzame zaken. Hier prijst ze haar schoonheidsspecialiste W1Wellness voor de sponsoring van haar Professors Without Borders-project. 

Soms is het puur hosselen wat de nu tiaraloze Tessy doet (rechts haar ex, prins Louis). Maar ze heeft er zo'n lol in, dat we toch een zwak beginnen te krijgen voor de geestdrift waarmee ze haar eigen 'merk' neerzet, terwijl de Luxemburgse royals grote moeite hebben om zichzelf te verkopen. We nemen even Tessy's recente agenda en speerpunten met je door:

Fotosessies galore, Tessy kent het belang van professioneel beeld. Deze werd getagd met @AnnabellaDiamonds, een budget-juwelier, wat het vermoeden van een samenwerking wekt. In dezelfde post @littleblackdresses, dus qua sponsors heeft La Antony het al goed voor elkaar (eat your heart out, groothertog Henri!) 

Serieus, girl knows how to strike a pose.

Ze is VN Ambassadeur voor jonge meisjes (rolmodel: prinses Mabel en in haar bezieling soms even vermoeiend).  

Maar Tessy draagt soms ook best sexy jurkjes…

… waarvan de strategische delen volledig uit kant bestaan. Tessy is bovendien de enige die natuurrampen en fundraisers voor de slachtoffers daarvan promoot …

…en in dezelfde post een shout-out aan de leverancier van haar pak gooit, #schaamteloos. 

Tessy houdt intussen het royal vuurtje warm door interviews te geven aan Belgische royaltyprogramma's.   

En ze sleept haar eigen prinsen overal mee naartoe, met hashtags als #mamamoetwerken. Om zo meteen even te laten zien hoe ontzettend betrokken ze is met de wereld en haar zonen onderdompelt in het wereld verbeteren.

Maar Gabriel en Noah moeten wel vaak wachten (en omgekocht worden) tot mama uit-ge-netwerkt is. 

Ze kan in ieder geval nog op hún titels leunen ter royal associatie.

Maar ze kiekt ze ook schaamteloos in de auto (ze bezweerde iedereen dat ze bij het maken van deze foto in de file stond). Volgende maand een update van Hare Hosselaar~

 

Openingsfoto © Patrick van Katwijk / Monarchy Press Europe, andere foto's: Tessy of Luxembourg  / Instagram

Laatste nieuws

Zie ook