Heerlijk: de meest luxueuze chocolateletters voor Sinterklaas vind je hier

Het water loopt je in de mond...

Lees ook

De Sint is in het land en daar horen niet alleen cadeaus, maar ook de typische lekkernijen bij. Naast de heerlijke pepernoten, taaitaai en marsepein, mogen ook de chocoladeletters deze periode zeker niet ontbreken. En hoewel de standaard exemplaren in de supermarkt best lekker zijn, zijn de rijkelijk belegde chocoladeletters van Australian helemaal het einde. 

Luxe chocoladeletters

Bij alleen al het horen van de nieuwe smaken als caramel seasalt en white cranberry forest fruit loopt het water ons in de mond. Het ijsmerk breidde het luxueuze basisassortiment voor het Sinterklaasfeest dit jaar uit met heerlijke smaken, waarbij vooral het gebruik van natuurlijke ingrediënten centraal staat. 

Uiteraard wil het oog ook wat en dus smaken de chique chocoladeletters niet alleen ontzettend lekker, maar zien ze er met alle versieringen van onder meer gekaramaliseerde noten ook nog eens heerlijk uit. Het ideale cadeau om aan je dierbaren te geven dus!

Kinderen

Toch maak je de kleintjes waarschijnlijk een stuk blijer met de Chocomoticons, waarmee je gegarandeerd een brede glimlach op de snoet van de kinderen tovert. De drie varianten zijn dan ook een schot in de roos wanneer je kids dol zijn op chocolade. Dus mocht je nog iets lekkers in huis willen halen, dan weet je waar je qua ultieme luxe moet zijn!

Laatste nieuws

Zie ook