Oh nee! Deze GTST-acteur verlaat Meerdijk

Gelukkig blijft de altijd enthousiaste acteur wel gewoon op de buis te zien.

Lees ook

Na lange tijd de rol van Rover Dekker op zich te hebben genomen, is het voor Buddy Vedder hoog tijd om de volgende stap te nemen. De acteur toonde eerder dit jaar al zijn zangkunsten in It Takes Two, maar blijkt nog veel meer in huis te hebben dan alleen zingen en acteren. 

Presenteren

De bezige bij wil zich namelijk meer gaan richten op het presenteren. “Ik heb onlangs de kans gekregen van de AVROTROS om samen met Romy Monteiro de 'Lang Leve de Muziek Show' te mogen presenteren. Dat neemt ontzettend veel tijd in beslag. Daarnaast presenteer ik ook nog andere programma's". Door zijn drukke schema was de acteur dan ook genoodzaakt om zijn rol in Goede Tijden, Slechte Tijden vaarwel te zeggen. 

Laatste scène

De laatste draaidag van de soap viel de acteur naar eigen zeggen erg zwaar. “De hele dag reageerde iedereen: oh, dit is onze laatste scène samen. Maar ik was in een staat van ontkenning. En toen ineens overviel het me, dat ik dacht: dit is mijn laatste dag. Toen heb ik wel gehuild, ja". Maar ook de medespelers van Buddy balen van zijn vertrek. Stijn Fransen, het zusje van Buddy in de serie, vond het een feestje om met haar soapbroertje te werken en gaat hem dan ook enorm missen. 

Terugkeer

Toch sluit de altijd enthousiaste Buddy het niet uit om ooit een comeback te maken in de populaire serie. "Bij Goede Tijden, Slechte Tijden moet je nooit nooit zeggen. Ook omdat ik het hier heel leuk heb gehad. Je moet het niet uitsluiten". 

Buddy laat zijn acteercarrière overigens niet volledig vallen. Rond de feestdagen is hij namelijk te zien in The Christmas Show.

Lees ook: Actrice Elvira Out had heftige tijd na ontslag GTST

BRONNEN: AD BEELD: ANP, INSTAGRAM

Laatste nieuws

Zie ook