Zo ziet het chique huis van Michael Jackson in New York eruit

De luxueuze inrichting is waar iedere luxepoes van droomt.

Lees ook

Voor een huis in de Upper East Side in New York moet je aardig in de buidel tasten, waardoor alleen de rijken der aarde een huis tot hun bezit mogen rekenen. Ook poplegende Michael Jackson trakteerde zichzelf op een pand in de chique buurt. House Beautiful heeft het huis nu te koop staan op hun website en geven je een uniek kijkje in het statige pand van de overleden King of Pop.

Ruimte

Het prachtige pand dateert uit het jaar 1898 en is zowel binnen als buiten prachtig om te zien. En hoewel je het op het eerste gezicht niet zou denken, heb je in dit huis meer dan genoeg ruimte. Ook is de chique inrichting waar iedere luxepoes van droomt.

Paleis

Van prachtige openhaarden tot aan een eikenhouten vloer, alles is keurig en tot in de details afgewerkt. Als kerst op de taart heeft dit huis ook nog meerdere buitenplaatsen. Zo kan je in de warme zomermaanden niet alleen vertoeven in de prachtige tuin, maar is er ook een patio en verschillende balkons waar je kunt neerstrijken. Daarnaast ligt het wereldberoemde Central Park op loopafstand, waar zowel 's zomers als 's winters genoeg te zien is.

Het pand staat te koop voor maar liefst 39 miljoen dollar en is *HIER* te bezichtigen.

Lees ook: Er komt een film over Michael Jacksons chimpansee

Bron: House Beautiful Beeld: Getty

 

 

Laatste nieuws

Zie ook