Amerika verkiest Glennis Grace boven Christina Aguilera

De fans van Whitney Houston hadden liever gewild dat de Nederlandse zangeres afgelopen zondag op de American Music Awards verscheen.

Lees ook

Het is voor ons niets nieuws meer dat Glennis Grace waanzinnig goed kan zingen. Vooral wanneer de zangeres de liedjes van Whitney Houston ter gehore brengt, weet ze iedereen de nodige kippenvel te bezorgen. Nicki Minaj verspreidde eerder al een filmpje van Glennis, waardoor ze in één klap bekend werd bij het Amerikaanse publiek. En daar blijkt ze aardig in de smaak te vallen. Vooral nadat Christina Aguilera volgens de fanbase van Whitney Houston een paar steekjes liet vallen tijdens haar optreden bij de American Music Awards.

AMA's

Xtina trad afgelopen zondag op tijdens de AMA’s waar zij Whitney's welbekende nummers I Will Always Love You, Run To You en I’m Every Woman zong. De meningen waren na afloop van het optreden nogal wisselend en vele fans lieten weten volgend jaar liever onze Glennis terug op het podium te zien.  

Twitter

De volgende dag postte Twitteraar Hossah Enad een bericht op Twitter, waarin de Afscheid-zangeres de hemel in werd geprezen: “Dit is hoe je Whitney Houston moet zingen. Het klinkt vrijwel hetzelfde.” De tweet werd ook door het publiek goed ontvangen. Na amper een dag stond het aantal likes al op 11.000. Wauw!

Doorbreken

Ook de zangeres zelf heeft alle commotie inmiddels meegekregen en is blij verrast met alle terechte lof die ze krijgt. “Het feit dat Amerika mijn zangkwaliteiten hoger inschat dan Christina vind ik een eer. Of dit terecht is, dat is niet aan mij om te oordelen". Ook is ze blij dat haar internationale fanbase op deze manier blijft groeien. "Het maakt mij zo ontzettend trots!”.

Nu maar hopen dat de productie van de AMA's er hetzelfde over denkt en volgend jaar Glennis uitnodigt om haar geweldige stem te laten horen.

Lees ook: Wauw! Glennis Grace showt haar prachtige figuur

 

Run to you! ❤ #ladiesofsoul

A post shared by Glennis Grace (@glennisgrace) on

BRON: AD, SHOW BEELD: ANP 

Laatste nieuws

Zie ook