10 x trés fash: Tatiana Santo Domingo

Geen bolero, soepjurk of kaftan is veilig voor de schoondochter van prinses Caroline wat ís ze leuk en cool!

Lees ook

Eigen stijl, unieke smaak: socialite Tatiana Santo Domingo (34) draagt even makkelijk Dior als iets van de markt in Peru, soms zelfs tegelijk. Ter ere van haar verjaardag: haar 10 leukste looks.

Tatiana is getrouwd met Andrea Casiraghi, de oudste zoon van prinses Caroline van Hannover en Monaco. Van haar bloedchique schoonmoeder, uit te tekenen in Chanel, heeft ze zich nooit veel aangetrokken.

Santo Domingo, in verwachting van haar derde kind, vaart qua kleding volledig haar eigen koers en draagt bij voorkeur kaftans en relaxte broeken van haar eigen Muzungu Sisters label. Soms is het sprookjesachtig, soms van de gekke, maar saai is het nooit!

F1 romantiek

Voor haar bezoek aan de 75ste Monaco Grand Prix was Tatiana vermomd als figurant uit 'Kleine Huis op de Prairie'. Het is gewaagd om een bloemetjesgordijn naar een mondain racefestijn te dragen, maar that's TSD for you! Ze had wel een schattig accessoire aan dochter India.

Oversized chic

Nationale Dag Monaco 2016. Charlotte Casiraghi was vermomd als Martinair stewardess, Tatiana droeg een bankstel jas van Emilia Wickstead waar ze een béétje in verdween.

Boho-bruid

Op haar trouwdag was Tatiana helemaal zichzelf, in een jurk van Missoni.

Voor het kerkelijk huwelijk in Gstaad kwam er overigens wel een tiara aan te pas én haute couture van Valentino.

Ibiza Chic

Dit is Tatiana's versie van zomerse chic. Prins Albert zat in 2015 tien jaar op de troon, er was een groot feest, de hele familie was erbij. En echt no way dat ze hoge hakken ging dragen op een bloedhete dag, op pittoreske Monegaskische kasseien. Naast haar echtgenoot Andrea, in zijn vertrouwde Ibiza Scruff en voor hen zoon Sacha.

Morticia! 

Paris Fashion Week, bij Giambattista Valli. Fluwelen broek met rits, lange kanten jas, touch of Morticia Adams, maar toch: cool.

Maarschalk

Nationale Dag 2014 in Dolce & Gabbana, na enig aandringen van haar schoonmoeder. Vertrouw op Tatiana om er minimaal een edgy hoed bij op te zetten. Naast haar zwager Pierre Casiraghi en halfschoonzusje prinses Alexandra.

Red hot 

Nationale Dag 2017, channeling hertogin Kate in een geweldige rode Catherine Walker jas met daaronder een witte col, knipoog naar de nationale kleuren van Monaco. 

Kanten kleedje 

Zo kan het ook: Tatiana droeg op het gala van de Nationale Dag in 2013 nietszeggende zwarte kant. En hoewel er niets mis is met de hele look, mist hier toch de factor Tatiana…

… in de vorm van een hoofdsieraad of zoiets.

Buzz

Zelden was Tatiana méér Tatiana dan afgelopen zomer: dit dolle diadeem is van Muzungu Sisters en was binnen een uur uitverkocht.

Dit was de outfit waar ze het bij droeg – Tatiana rocks. 

 

Foto's © Getty Images, ANP, Muzungu Sisters, BSR Agency

Laatste nieuws

Zie ook