Starbucks verwerkt bijzondere boodschap in feestelijke bekers

Heb jij het al gespot?

Lees ook

In de winkelstraten is duidelijk te zien dat de feestdagen voor de deur staan, maar ook bij Starbucks zit de kerstsfeer er al goed in. Naast dat de favoriete drankjes als Pumpkin Spice Latte en Caramelised Pecan Latte weer te verkrijgen zijn, hebben ook de welbekende witte bekers dit seizoen een feestelijk tintje gekregen. Inclusief bijzondere boodschap!

Illustraties

De populaire koffiebarketen is al jaren populair om de bijzondere koffie- en theesoorten, maar ook zeker om de witte bekers die je favoriete drankje gelijk een stuk modebewuster maken. Niet zo heel gek dus dat Starbucks nu voor de feestdagen een speciale cup heeft ontworpen. En volgens velen heeft de koffieketen dit jaar gekozen voor een maatschappelijk thema. 

Koppel

De illustraties op de cups, waaronder twee handen die elkaar vasthouden, zouden volgens het internet een lesbisch koppel moeten voorstellen. De gedachte achter de tekeningen zou overigens niet geheel verrassend zijn. In de speciale video die Starbucks ter ere van de beker maakte, gaat het er dan ook om dat letterlijk iedereen een fijne kerst zou moeten hebben.

De video eindigt vervolgens met een lesbisch stel die met elkaar op 'koffiedate' gaat. Die twee dames zouden dan ook het idee achter de illustraties op de beker zijn. Een mooie gedachte dus!

Lees ook: Starbucks opent extravagante en luxe winkel

 

Bron: Cosmopolitan UK Beeld: YouTube, iStoc

Laatste nieuws

Zie ook