Zoveel horloges heeft koningin Máxima

Het is dus een stuk minder dan je denkt...

Lees ook

Je zou misschien verwachten dat koningin Máxima een hele verzameling aan horloges heeft en ze bij elke gelegenheid een andere uit de kast pakt. Maar… niets is minder waar. De koningin heeft namelijk maar twee exemplaren!

Cartier

Het eerste horloge is dan ook gelijk een exemplaar van Cartier, waarvan bekend is dat je daar flink voor in de buidel moet tasten. Het chique hoekige exemplaar heeft een klassiek zwart leren bandje, dat veel lijkt op de rupsband van een tank. Vandaar dat het horloge ook binnen de groep ‘Tank-horloges’ valt. Het exemplaar kost ongeveer drieduizend euro en is nog steeds te koop. Al blijkt het nog niet eens de duurste van de twee te zijn. 

Rolex 

Het tweede horloge van de koningin is namelijk een echte Rolex, waarbij Máxima gekozen heeft voor het type Lady Date Just. Dit exemplaar was wereldwijd het eerste horloge waarop je de datum op af kon lezen en het horloge is dan ook niet goedkoop. Het pronkstuk kost ongeveer vierduizend euro. Maar hé, de koningin heeft er dan ook maar twee!

Lees ook: Zo kleed je je als… Máxima

BRON: MODEKONINGINMAXIMA BEELD: GETTY

Laatste nieuws

Zie ook