Gordon betrekt ouders op bijzondere manier bij aanstaande bruiloft

"Op deze manier kan ik ze toch nog even zien...", aldus de presentator.

Lees ook

Gordon heeft een duidelijk beeld over hoe zijn aanstaande bruiloft eruit moet komen te zien. Dat hij wil trouwen in zijn tweede thuisland Zuid-Afrika was al een tijdje bekend. Maar hij doet nu ook een boekje open over de manier hoe hij zijn overleden ouders bij deze mooie dag wil betrekken.

Gemis

“Tijdens de ceremonie worden vooraan twee stoelen geplaatst, die verder leeg blijven. Daarop staan dan alleen een foto van mijn vader en van mijn moeder, zodat ik ze toch even kan zien”, zegt Gordon in De Telegraaf. Gordon vertelt dan ook dat hij zijn ouders, vooral op zo'n bijzondere dag als deze, enorm mist en ze er op deze manier toch een beetje bij zijn. 

Vlinder

In het programma ‘Gordon Gaat Trouwen… Maar Met Wie?’ gaat de zanger opzoek naar zijn toekomstige man. Ook probeert hij er samen met een psycholoog achter te komen waarom hij maar niet gelukkig kan worden in de liefde. Tijdens een van deze sessies raakt Gordon geëmotioneerd na het zien van een nachtvlinder “Ik had met mijn moeder afgesproken dat als er iets heel heftigs zou gebeuren, ik dan een vlinder zou zien”.

Met welke prins op het witte paard de presentator in het huwelijksbootje stapt zie je op 14 december om 21:30 uur op RTL 4.

Lees ook: Gordon doet boekje open over huisfeestjes

BRON: RTL BEELD: ANP, INSTAGROM 

Laatste nieuws

Zie ook