Bibi Breijman vertelt over relatie met Waylon

Het is definitief: Bibi (26) heeft de liefde gevonden bij Waylon (37), die ze kent van haar deelname aan het RTL-programma It Takes Two.

Lees ook

Vorige week meldde Shownieuws uit 'zeer betrouwbare bron' te hebben vernomen dat vlogger Bibi Breijman en zanger Waylon een setje zouden zijn. De twee bevestigden dat uiteindelijk met een romantische foto op Instagram. Bibi plaatste gister een openhartige video op YouTube waarin ze alle ins en outs deelt over hun relatie.

Vonk

Het is definitief: Bibi (26) heeft de liefde gevonden bij Waylon (37), die ze kent van haar deelname aan het RTL-programma It Takes Two. Ze zal samen in december met de zanger optreden in Ahoy. Tijdens de repetities voor de shows sloeg de vonk over, aldus Bibi in haar video. 

Plotseling

"Ik ben gewoon verliefd en iedereen mag het weten. Ik hoop dat jullie het mij gunnen dat ik weer gelukkig ben", luidt ze haar video in. Ook vertelt ze dat het plotseling op haar pad kwam. "Dit soort dingen gebeuren als je denkt dat je er niet voor openstaat."

Ze wil benadrukken dat er tijdens It Takes Two écht nog niks speelde. Toen had ze nog een relatie met haar ex, waarmee ze negen jaar samen was. Ze had zich voorgenomen tijd voor zichzelf te nemen en zich niet meteen in een nieuwe relatie te storten. Maar dat liep anders.

In love

Wanneer ze vertelt over haar eerste date, een etentje met Willem, begint ze te stralen. "Ik zag gewoon dat iemand interesse in mij toonde, in het gene wat ik doe en naar mij luisterde. We hadden leuke gesprekken", vertelt ze. "Ik ben blij dat ik iemand heb gevonden die mij gewoon ziet." Bekijk de hele video hier

BRON: GRAZIA, BEELD: ANP

Laatste nieuws

Zie ook