Dit zijn de 3 meest extravagante babyshowers van afgelopen jaar

Deze babyshowers zijn niet te missen.

Lees ook

In Amerika zijn babyshowers de normaalste zaak van de wereld, hoe extravaganter hoe beter.

De sterren weten dan ook wel raad met het fenomeen. Geruchten gaan dat Kylie Jenner afgelopen weekend een fantastische geheime babyshower heeft gehouden (zie foto's hier). Maar uiteraard kon deze 'geheime babyshower' niet onopgemerkt blijven: de paparazzi zaten er meteen met hun neus bovenop.

De volgende babyshowers waren ook niet te missen: 

Die van Kim Kardashian

Nu Kim via een draagmoeder in verwachting is van haar derde kind heeft ze al wat ervaring opgedaan op het gebied van babyshowers. In januari verwacht zij samen met haar man Kanye West hun kleine wondertje, en daarom werd het hoog tijd voor een nieuw extravagant feestje. Dit keer pakte ze dan ook groots uit; een restaurant in Los Angeles werd helemaal aangepast aan Kim haar wensen. De roze bloesem en tafels vormden een mooi geheel. 

 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Die van Beyoncé

Afgelopen mei werd Beyoncé in de watten gelegd door haar familie en vrienden. Haar moeder Tina kon haar geluk niet op en deelde al vrij snel foto's en filmpjes van het feest met de wereld. Hierop was te zien dat het een gezellige boel was en dat het feest een Noord-Afrikaans tintje had. Toen de foto's naar buiten kwamen, konden we eindelijk Beyoncé's babyshower outfit bewonderen. Haar buik was ontbloot en versierd met een henna tatoeage. Cool!

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Die van Maria Tailor

In Nederland weten de BN'ers ook wel hoe ze een babyshower moeten geven, zo werd modemeisje Maria Tailor door haar vriendinnen verrast met een babyshower in hartje Parijs! Het gezelschap genoot van een luxe diner waarna ze de volgende dag winkelend de dag door brachten. Het grote feest werd diezelfde avond gehouden. Maria's man Jeroen van den Berg is bevriend met verschillende beroemde dj's waardoor het natuurlijk automatisch een knalfuif werd. De feestende groep verbleef in het Costes hotel en dit werd allemaal betaald door manlief.

 

A post shared by Maria Tailor (@mariatailor) on

BRON: GRAZIA, LIBELLE, SHOW, LINDA BEELD: ISTOCK, INSTAGRAM 

Laatste nieuws

Zie ook