Prinses Marie-Chantal weer helemaal thuis in NY

De kroonprinses van Griekenland maakt niet de indruk dat ze Londen heel erg mist.

Lees ook

Ze groeide op in New York als Park Avenue Prinses en keerde er deze zomer terug als kroonprinses van Griekenland: hoe vergaat het Marie-Chantal in haar nieuwe leven in The Big Apple?

Na jaren resideren in Londen verhuisden kroonprins Pavlos en kroonprinses Marie-Chantal terug naar New York, de stad waar ze als jong stel samen zijn begonnen. Reden: dochter Marie-Chantal timmert er aan een modellencarrière, de oudste zonen studeren in Amerika en ze wilden hun jongste twee zonen ook een stuk jeugd in de Verenigde Staten meegeven.

Van acclimatiseringsproblemen is geen sprake, Marie-Chantal lijkt het heerlijk te vinden dichter bij haar familie en haar oude vriendinnen te wonen en getuigt daar gelukkig gretig van. Een impressie van haar eerste weken thuis van nooit helemaal weggeweest.

Na de verhuizing vertrok het gezin onmiddellijk voor een strandbreak naar de Hamptons, waar Pavlos en Marie-Chantal in het duizelingwekkend chique Southampton een buitenhuis hebben.

Familietijd! Je ziet hoe enig prinses Maria-Olympia, prins Achileas en prins Constantine het vinden om hun vrijheid kwijt te zijn nu hoe ouders vlak in de buurt wonen.

Voor de herfstvakantie werd het beste vriendje van prins Aristides (links) ingevlogen, as you do.

De verjaardag van zus Pia (links) werd uitbundig gevierd. De Miller Sisters waren als miljardairsdochters een fenomeen in NY. Pia trouwde een Getty, Alexandra (midden) trouwde een prins von Fürstenberg (en was naar verluidt de inspiratie voor The Nanny Diaries) en Marie-Chantal scoorde met kroonprins Pavlos de hoofdprijs. Weliswaar geen land om koningin over te worden, maar wel een goed huwelijk. Haar beide zussen zijn inmiddels gescheiden.

Ook oude vriendschappen worden aangehaald. Hier zie je Marie-Chantal met haar beste vriendin Beata Henrichs Lieb. Het dynamische duo kent elkaar sinds ze zestien zijn, Beata is ontwerper en de vrouw achter Hedgehouse USA.

Uit de oude NY doos dook ook dit kiekje op, van Marie-Chantal op haar eindexamendiner, toen ze zo te zien nog een brunette was. Links kunstenaar Keith Haring, rechts ontwerper Steven Sprouse. Beide mannen zijn inmiddels overleden.

Dol op themafeestjes als Marie-Chantal is, liet ze zich Candyland niet ontglippen.

Verder worstelt ze met een onwillige haarbal die niet om zes uur 's ochtends wenst te wandelen. Niet bekend is of de prinses de plaatselijke dierenbescherming al aan de deur heeft gehad.

Er werd even op en neer naar Los Angeles gevlogen om de vriendinnen daar te bezoeken. Rechts Marie-Chantal, derde van links haar zus Alexandra.

Ook prins Pavlos heeft het leuk in New York, onder andere met de cheerleaders van de Jets…

… en met zijn jongste zoon, met wie hij een nachtje in het Museum of Natural History mocht doorbrengen…

… waarbij zo te zien niet veel van slapen kwam. Kortom, de Grieken lijken Londen niet echt te missen.

 

Openingsfoto © BSR Agency, andere foto's prinses Marie-Chantal / prins Pavlos Instagram

Laatste nieuws

Zie ook