Gek: honden kunnen ook dramaqueens zijn

De dierenarts kon niets geks vinden bij het beestje.

Lees ook

Toen de Amerikaanse Kennady Longhurst thuis kwam wist ze niet wat ze aantrof: haar hond Silly kuchte erop los maar de dierenarts kon hier geen verklaring voor vinden. Er bleek iets heel anders aan de hand te zijn…

Paniek 

In paniek belde Kennady haar man die met een noodgang naar huis kwam. Daar trof hij inderdaad een hoestende hond aan. Het beestje keek bedroefd uit zijn oogjes en de baasjes maakte zich ernstig zorgen. ‘Ik raakte in paniek en googelde meteen hoe ik een hond moest reanimeren,’ vertelde het baasje aan BuzzFeed.

Merkwaardig

Op een gegeven moment begon de hond zich wonder boven wonder weer normaal te gedragen. Hij rende weer rond en leek zich helemaal de oude te voelen. Zijn baasjes waren nog lichtelijk argwanend en hielden Silly goed in de gaten maar konden niets geks meer ontdekken. De volgende ochtend begon hij zich weer vreemd te gedragen.

Dierenarts 

De bezorgde baasjes besloten toch maar een bezoek te brengen aan de dierenarts. Deze kon het gehoest van de hond niet plaatsen en begreep niet wat er aan de hand was met het arme dier. Wat bleek, zo zielig was de dramaqueen helemaal niet: de hond was inderdaad kerngezond, hij bleek zich behoorlijk aan te stellen. ‘Hij was een aansteller die extra aandacht wilde’.

Mocht je hond dus een raar geluid produceren, trek dan niet meteen conclusies. 

 

A post shared by Kennady Longhurst (@kennaughty) on

BRON: BUZZFEED BEELD: INSTAGRAM, ISTOCK

Laatste nieuws

Zie ook