WIN: Enorme gouden mymuesli adventskalender met 24x luxe muesli’s (GESLOTEN)

Vanwege het tienjarig jubileum komt mymuesli met een gouden versie van de adventskalender zodat je geheel in sfeer en vol verrassingen de decembermaand kunt inluiden.

Lees ook

Kerst is natuurlijk al een verrassing op zich, maar met de speciale mymuesli adventskalenders kun je dit jaar je surprise level ruim voor de kerst al naar een feestelijk niveau tillen.

Goud

Vanwege het tienjarig jubileum komt mymuesli met een gouden versie van de adventskalender zodat je geheel in sfeer en vol verrassingen de decembermaand kunt inluiden. Wat wil je nog meer dan 24 heerlijke biologische muesli’s in een gouden adventskalender?!

Verrassing

Achter elk gouden deurtje van de kalender gaat een bekertje van 85g met de lekkerste verrassings-muesli schuil. Wees voorbereid op 24 december, want de muesliexpert stopte voor kerstavond een bijzondere verrassing in de adventskalender. Nog iets leuks: de kalender heeft kleine afmetingen (40 x 40 x 40 cm) en is hierdoor ook gemakkelijk mee te nemen naar je werk om je collega’s te verrassen.

Zo win je 'm!

De N‘oats Adventskalender kost normaal €49,90, maar je kunt hem nu bij Beau Monde winnen! Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand winformulier in te vullen en je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Dat laatste doe je rechtsboven op onze website.

Succes!

Laatste nieuws

Zie ook