Foodtrend: jam in verschillende wijnsoorten

Smeren maar!

Lees ook

Een fles wijn wordt over het algemeen pas na het middaguur opengetrokken, maar met deze nieuwe jam is het ook tijd voor wijn in de vroege ochtenduren. En lekker dat het eruitziet!

Smaken

Je hoeft maar aan een wijnsoort te denken, of de broers Danny en Marty hebben het in hun assortiment. De twee broers uit Californië brengen met hun merk Drunk Jelly de allereerste wijnjam op de markt, waarbij ze aan elke wijnliefhebber hebben gedacht. Van Chardonnay tot aan Cabretnet Sauvignon en van Pinot Noir tot aan Moscato: de lekkerste smeersels voor op je boterham, pannenkoek of scone. 

Smeren maar

En ja, je kunt ze dus zorgeloos in de ochtend als beleg gebruiken. De verschillende jamsmaken zijn dan wel bereid met echte wijn, alcohol is er niet aan te pas gekomen. Dus of het nou zeven uur ’s ochtends of in de avond is: deze jam kan je heel de dag door eten. De jamsoorten zijn alleen nog in Amerika via de site van Drunk Jelly te verkrijgen, maar hopelijk wordt het daar zo’n succes, dat ze in naar Nederland gaan bezorgen. Yum!

 

A post shared by DRUNK JELLY® (@drunkjelly) on

 

A post shared by DRUNK JELLY® (@drunkjelly) on

 

A post shared by DRUNK JELLY® (@drunkjelly) on

BRON: HAPPYINSHAPE BEELD: INSTAGRAM, ISTOCK

Laatste nieuws

Zie ook