Royal Fitgirl: de biceps van Letizia

Een mouwtje? Dáárvoor doet de koningin van Spanje natuurlijk niet onvermoeibaar al die yogaoefeningen.

Na de kuiten van koningin Máxima kan er nu ook vol bewondering worden gekeken naar de biceps van koningin Letizia, duidelijk ook niet lui als het op bodywork aankomt.

Bij het staatsdiner ter ere van het bezoek van Reuven Rivlin, president van Israël en First Lady Nechama, droeg de koningin van Spanje haar favoriete bloementiara en een beeldige Lorenzo Caprile die het resultaat van haar inspanningen toonde: 'gesculpte' armen die getuigen van haar liefde voor yoga met een vleugje pilates.

© ANP

Ook haar benen getuigen van een killer work-out mentaliteit: Letizia is zeer gedisciplineerd en staat drie keer per week op een crosstrainer terwijl ze in de tussentijd alle nieuwsprogramma's bekijkt. Vroeger liep ze ook hard, maar tegenwoordig verkiest ze het om in de privacy van haar eigen kleine gym te sporten. Ze staat er vaak om zes uur voor op, maakt daarna het ontbijt (er is 's morgens zelden personeel in huis), brengt de kinderen naar school en is vanaf half tien beschikbaar voor werkbezoeken.  Op het soort hakken dat op zichzelf al een work-out biedt, #respect.

© Reuven Rivlin / Twitter

De inkomende staatsbezoekers hadden het op hun manier ook leuk. Hier doet Nechama nog even het strikje van haar man goed voor het fotomoment. De First Lady heeft een ernstige longziekte, daarom draagt ze een 'neusbrilletje' met zuurstof.

 

Openingsbeeld © ANP

Laatste nieuws