Dit is de Bachelor in het nieuwe seizoen van The Bachelor

The Bachelor keert terug op Net5!

Lees ook

The Bachelor keert terug op Net5! En er is inmiddels bekend wie de bachelor gaat zijn: knappe Heineken international-medewerker Robbert Jonkheer.

Om hem zullen er twintig vrouwen strijden. Zelf heeft 'ie niet lang hoeven nadenken over zijn deelname: "Vrijwel meteen zei ik: ja, dat wil ik doen. Het is een bijzondere ervaring en ik was toch al zoekende, dan is het een mooie kans, toch? Ik had het ook niet zo openbaar op tv kunnen doen inderdaad, maar het voelde goed", vertelt Robert vandaag in de Telegraaf.

Aandacht

Je zou toch denken dat Robbert genoeg aandacht kreeg (lees: rijk en knap) maar niets is minder waar. Het schijnt dat Robbert al een tijdje de ware probeert te vinden via Tinder. „Dat heb ik weleens gedaan zoals, denk ik, iedere jonge man of vrouw anno 2017. Maar dat is heel snel en heel oppervlakkig, ik kwam er al gauw achter dat dat niets was voor mij.”

Energie

Nu heeft hij niks te klagen, hij mocht zelfs een wensenlijstje doorgeven waar hij zijn ideale vrouw op beschrijft.  "Het is een heel mooie poule van vrouwen geworden. Qua uiterlijk val ik niet op één soort type, maar ik heb wel een sterke vrouw nodig die een eigen drive heeft en midden in het leven staat, met veel energie. In de leeftijd van 24 tot 34.”

The Bachelor is vanaf dinsdag 28 november te zien op Net 5 om 20.30.

BEELD: SBS/Reinier Bergsma

Laatste nieuws

Zie ook