Cute Alert! Casiraghi Kids steeds vaker in beeld

Na jaren te zijn afgeschermd komen de kleinkinderen van prinses Caroline steeds meer in beeld. What's up?

Lees ook

Na eerst helemaal te zijn afgeschermd, komen de kleinkinderen van prinses Caroline van Hannover en Monaco nu steeds vaker in beeld. Reden? Iets met een leuke schnabbel.

Andrea Casiraghi, de oudste zoon van de prins, en zijn vrouw Tatiana Santo Domingo zijn geen mensen die de rode lopers opzoeken. Wat het des te opmerkelijker maakt dat ze tegenwoordig veel vaker te zien zijn, met kinderen en al.

Zo doken ze met zijn viertjes op bij de Grand Prix ↑ van Monaco, waar Sacha (4) en India (2,5) meteen door mochten naar de VIP tribune. Want ook al heeft geen van hen een titel, ze worden toch een beetje als ere-Grimaldi's gezien.

© BSR Agency

Het charmeoffensief van Sasha (vlaggetje) en India (rode jurk) begon op Nationale Dag 2016, toen ze gezellig met de rest van de Grimaldi's vanuit het paleis wuifden naar alles wat er aan onderdanen langs liep en optrad.

© Baby Dior

Vervolgens bleek boho chic Tatiana een lucratieve schnabbel te hebben gescoord voor Baby Dior, met haar schattige kinderen in de hoofdrol…

© Baby Dior

… zodat er geen heel sterke argumenten konden worden verzonnen om niet nog eens mee te werken aan zulke beeldige kiekjes. De kids zijn trouwens altijd wel té schattig gekleed. (

© Baby Dior

Intussen gaat hun leven in Londen overigens gewoon door:

Sacha gaat er naar school en ging deze week net als de andere kinderen in de buurt met zijn ouders langs de deuren om snoep te scoren tijdens Halloween.   

 

Openingsbeeld © BSR Agency

Laatste nieuws

Zie ook