Toppers komen met roze circus-editie

Alles mag in het roze!

Lees ook

De Toppers hebben voor volgend jaar een thema uitgekozen naar ons hart. De roze stola's kunnen weer uit de kast: gisteravond maakten René Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom en Jan Smit bekend dat 'circus' het thema wordt van de volgende concertenreeks. En alles mag in het roze!

"We hebben altijd genoeg ideeën voor een thema. Die leggen we dan op tafel. Is dat niet leuk? Of dat? Dit jaar sprak de kleur mij enorm aan. Ik had eerst het idee om een pyjamaparty ervan te maken, maar dat idee is afgekeurd. En Pirates of the Carribean leek me heel leuk als thema, maar ook dat gaat niet door", vertelt Gerard bij RTL Late Night. 

Je kunt je niet alleen weer totaal overdressen (we houden ervan) maar ook genieten van gastoptredens van Ronan Keating, Snap! en Right Said Fred. De concerten zullen plaatsvinden op 25 en 26 mei 2018 en de kaarten gaan vanaf volgende week in de verkoop.

 

TOPPERS IN CONCERT 2018 PRETTY IN PINK ‘THE CIRCUS EDITION’ MET O.A. @ronankeating SNAP! @rightsaidfredofficial VRIJDAG 25 MEI & ZATERDAG 26 MEI 2018 Toppers Circus is coming to Town!!! VRIJDAG 25 & ZATERDAG 26 MEI 2018, de 14e ArenA-editie van ‘Het Grootste en Gezelligste Meezingfeest van het Jaar’ met Toppers René Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, en kersverse Topper … Jan Smit! Het thema voor Toppers in Concert 2018 is PRETTY IN PINK ‘THE CIRCUS EDITION’. Zie jij het al voor je? Ruim 65.000 in het roze uitgedoste feestvierders in het grootste ‘over de top’ circus van spektakel en vermaak! Jazeker, het feest van het jaar komt er weer aan! We gaan weer uit volle borst meezingen en swingen op ‘s-werelds grootste partysongs en de allerbeste hits van eigen bodem. Speciale gasten als Ronan Keating(voormalig Boyzone lid en solohits als ‘When You Say Nothing At All’, ‘If Tomorrow Never Comes’), SNAP! (‘Rhythm Is A Dancer’, ‘The Power’, ‘The First The Last Eternity’) en Right Said Fred ( ‘I’m Too Sexy’, ‘Don’t Talk Just Kiss’ ) maken het Toppers feest compleet! Dit mag je niet missen! De dresscode is PRETTY IN PINK. De jaarlijkse voorpret kan weer beginnen! Wie verzint de leukste en origineelste Pinky-outfit en accessoires! Ga je mee in de stijl van het ‘over de top’ pink circus of toch wat meer ingetogen ….. Wat ons betreft kan het niet ‘hysterisch’ genoeg! Het ultieme feest van verbroedering vier je traditiegetrouw met vrienden, familie of collega’s. Stel ze maar alvast op de hoogte en zorg dat je er op tijd bij bent! Maandag 6 november a.s. om 9.00 uur start de landelijke kaartverkoop via www.ticketpoint.nl en 0900-0088 (0.45c/pm). Met een aaneenschakeling van de allergrootste nationale en internationale meezingers gaan RENE FROGER, GERARD JOLING, JEROEN VAN DER BOOM, en JAN SMIT, samen met diverse speciale gasten, zorgen voor het meest ‘Over de Top’ meezingfeest van het jaar! #circus #roze #toppersinconcert @jvdboom @jansmitcom @gerard_joling

Een bericht gedeeld door Toppers in Concert (@toppersinconcert) op

 

BRON: RTL NIEUWS

Laatste nieuws

Zie ook