Vrouw vliegt voor €51 in een leeg vliegtuig en wordt behandeld als koningin

De Schotse Karon Grieve vloog afgelopen weekend naar Kreta. Ze wist echter niet dat ze de enige passagier zou zijn.

Lees ook

De Schotse Karon Grieve vloog afgelopen weekend naar Kreta. Ze wist echter niet dat ze de enige passagier zou zijn.

Doordat haar vlucht aan het einde van het vakantieseizoen zat, was er niet veel animo onder reizigers om naar Kreta te gaan. Slechts drie mensen hadden een ticket voor de vlucht geboekt. Twee daarvan kwamen echter niet opdagen, waardoor Karon de enige passagier was.

Ze werd daardoor behandeld als een koningin. Ze mocht zelf kiezen waar ze wilde zitten (logisch) en kreeg ook een gratis maaltijd bij prijsvechter Jet2, waarbij het normaal niet bij de prijs inbegrepen is.

De piloot gaf vanuit de cockpit de vrouw een ware excursie. Hij liet continu weten over welke landen ze vloog en wees het zelfs aan.

Er was ook geen moeite met de bagage-afhandeling. De enige koffer werd direct na aankomst bij haar gate overhandigd en hoefde dus niet eerst op de lopende band te worden gegooid.

'Bij de check-in maakte ik nog een grap, omdat ik vorige keer nog in het vliegtuig zat met zeven anderen. Ik was verbaasd dat ik bij binnenkomst in het toestel de enige was', vertelt de vrouw aan Daily Star. 'Het personeel vertelde me om te roepen als ik iets nodig had en ik mocht zelfs van ze heen-en-weer rennen in het gangpad.

De vrouw verblijft in totaal een maand op Kreta om vakantie te vieren en een boek te schrijven. De vlucht terug zal echter wel vol zitten, want daarvoor zijn 180 tickets geboekt.

Volgens de luchtvaartmaatschappij is het normaal dat er weinig mensen aan boord waren toen de vrouw vertrok, aangezien het de laatste heenvlucht was. Ze zijn dan ook blij dat de vrouw genoten heeft van de bijzondere ervaring.

BRON: PANORAMA

Laatste nieuws

Zie ook