Amerika in rep en roer om dubbelganger Melania Trump

Foto's van Melania Trump zorgen voor veel gefluister op social media.

Lees ook

Foto's van Melania Trump zorgen voor veel gefluister op social media. Sinds actrice Andrea Wagner Barton de echtheid van Melania in twijfel heeft getrokken, weet men het zeker: bij openbare gelegenheden wordt Melania Trump vervangen door een dubbelganger.

Complottheorie

Het is misschien een bizarre complottheorie, maar niet compleet onrealistisch. De First Lady stond vrijdag naast de president met een grote zonnebril. De actrice keek naar de beelden en dacht een stand-in te zien. Op Facebook plaatste ze: 'Wil de echte Melania opstaan?'. Het bericht is inmiddels honderdduizend keer gedeeld en het internet gaat los.

De actrice vindt het ook vreemd dat Trump in zijn toespraak zegt: "Mijn vrouw, Melania, die hier naast me staat." Waarom zou hij dat expres benadrukken?, vragen mensen zich af.

Complotdenkers

Amerikaanse media kwamen al snel met verschillende redenen waarom de complottheorie onzin is. Zo zijn er ook foto's zonder zonnebril opgedoken en zou je zien dat zij het wel degelijk zelf is. Maar, op sociale media zijn de complotdenkers nog steeds achterdochtig. Zij vinden bijvoorbeeld dat de beveiliger van de First Lady sprekend op haar lijkt. 

'Melania Double' en 'Melania Fake' zijn de afgelopen dagen massaal gegoogeld. Natuurlijk is ze ook het mikpunt van grappen geworden.

BRON:GRAZIA, BEELD: GETTY

Laatste nieuws

Zie ook