Chantal openhartig over zwangerschap

Ze vertelt openhartig over de eerste cruciale drie maanden.

Lees ook

Afgelopen vrijdag kwam de tekst: "Je bent zo ongelofelijk welkom lieve jongen…" voorbij op Instagram. Chantal Janzen (38) schreef dit bij een foto waarin ze duidelijk maakte zwanger te zijn van een tweede kindje. Ze vertelt nu openhartig over de eerste cruciale drie maanden.

Kritieke fase

Voor de camera van haar eigen platform &C vertelt ze dat ze door de kritieke fase heen is. "In ieder geval hebben we de drie maanden nu gehad", aldus Chantal die komend voorjaar is uitgerekend. Ze heeft zich deze zomer behoorlijk beroerd gevoeld. "Het was echt een tópzomer", blikt ze nu lachend terug. 

Paniekmomentje

Ook vertelt ze dat er wel even een klein paniekmomentje was toen bleek dat ze in verwachting was. "God. Nu al. Want het kwam toch sneller dan we dachten. Toen dacht ik ook: het komt goed. Het is je kind en daar zet je alles voor opzij. Ik ben er met James best een lange periode uit geweest. En eerlijk gezegd kan ik niet wachten totdat dat weer gebeurt. Daar moet je echt een goede tijd voor uittrekken."

Onrustige cellen

Op de vraag of het een bewuste keuze was, zegt de presentatrice: "Ik ben er wel een tijd mee bezig geweest. Ik had een aantal jaar geleden onrustige cellen bij mijn baarmoederhals, die weggehaald moesten worden. Het was heel spannend wat daaruit zou komen qua uitslag. Toen was er wel een aantal jaar dat ik dacht, ik wil dat daar even niks gebeurt. Ik ben er lang mee bezig geweest om die schrik te boven te komen."

"Oké, dan moet het dus zo zijn"

Gelukkig bleek alles in orde en stond niets een zwangerschap meer in de weg. Meteen nadat ze stopte met de pil, was het raak. Veel sneller dan verwacht, laat ze weten. "Ja, dat was mentaal wel even zoiets van… oké, dan moet het dus zo zijn."

Chantal en haar echtgenoot Marco hebben samen zoon James van acht jaar. Marco heeft ook nog drie kinderen uit een eerdere relatie: Esmée (27), Isaa (22) en Zion (18).  

BRON: GRAZIA, BEELD: ANP

Laatste nieuws

Zie ook