De Queen gaat green

De collectie breidt zich steeds verder uit.

Lees ook

De Queen breidt haar collectie elektrische auto’s uit. Ze voegt er een bestelwagen aan toe om planten, machines en personeel te vervoeren.

Niet alleen groene vingers

De Queen schafte in 2012 haar eerste elektrische auto aan: de Twizy van Renault waarna ook een BMW i3 en een hybride 7-serie volgden. Er is nu een milieuvriendelijke Nissan aan toegevoegd, deze wordt gebruikt voor de renovatie van de tuin van Buckingham Palace. De tuinmannen hebben niet alleen groene vingers maar nu ook een groene auto. 

Waarde 

Het is duidelijk dat ze van auto’s houdt. Haar collectie bestaat uit: Bentleys, Rolls-Royces, Jaguars, noem het maar op. Ze heeft bijvoorbeeld twee extra lange Bentleys met een uitschuifbaar dak. De zittingen zijn bekleed met lamswol. Een andere op maat gemaakte auto is de Daimler V8 Super LWB, welke werd verkocht op een veiling in 2013. Een favoriet van The Queen schijnt de Land Rover Defender te zijn. Volgens Car Keys heeft ze zo'n dertig Land Rovers gehad. En de lijst gaat maar door. We weten nu in ieder geval dat ze een goede smaak heeft wat betreft auto's, aangezien al de auto's die ze heeft en heeft gehad bij elkaar zo'n 10 miljoen pond waard zijn.

BRON: MIRROR, BEELD: GETTY

Laatste nieuws

Zie ook