Binnenkijken: Jennifer Lopez’ huis in New York

Jennifer Lopez zet haar luxe penthouse te koop en we kunnen even binnen gluren.

Lees ook

Verhuisplannen? Het luxe penthouse van Jennifer Lopez staat nu te koop. En er is niets fijners dan lekker gluren, dus kijk snel mee hoe dit extravagante paleis eruitziet. 

Niet niets

J. Lo woont vanaf 2014 in het prachtige penthouse met haar tweeling Max en Emme. Er is genoeg ruimte om vriendjes en vriendinnetjes mee naar huis te nemen want het optrekje heeft een oppervlakte van maar liefst 607 vierkante meter. Het zal je dan ook niet verbazen dat het huis vier slaapkamers en zes badkamers heeft. Een sportschool mocht natuurlijk ook niet ontbreken, hier heeft ze waarschijnlijk heel wat uren ploeterend doorgebracht voor haar curvy body

Minigolfbaan

Ben je al onder de indruk? Dan heb je het terras nog niet gezien. Het penthouse heeft namelijk 300 vierkante meter aan terras, bijna onvoorstelbaar dat dit in Manhattan ligt. Het is chic ingedeeld met veel groen. Er is ook gedacht aan de kids, het terras is namelijk voorzien van een mini golfbaan. Welk kind wil dat nou niet?

Doe maar duur 

Helemaal verkocht? Het penthouse is voor ruim 22 miljoen euro te koop. Mocht je steil achteroverslaan van de prijs, het wordt nog erger want de nieuwe bewoner moet rekenen op 9000 euro per maand aan servicekosten.

Benieuwd naar foto's van het penthouse? Klik dan hier.

BRON: INSTYLE, BEELD: GETTY

Laatste nieuws

Zie ook