Obsessie: de meisjes van Monaco en oma Grace

Een oma die begon als filmster en prinses van Monaco werd, dat fascineert zelfs haar kleindochters. Wie lijkt het meest op Grace?

De kleindochters van filmster Grace Kelly, later prinses Gracia van Monaco, zijn stuk voor stuk geobsedeerd door hun beroemde oma en doen hun uiterste best op haar te lijken.

Gracia verongelukte in 1982, geen van haar kleindochters heeft haar persoonlijk gekend. Misschien dat nichtjes Charlotte Casiraghi, Jazmin Grace Grimaldi, Pauline Ducruet, Camille Gottlieb en prinses Alexandra van Hannover daarom allemaal stuk voor stuk gefascineerd zijn door hun beroemde oma. Ze mogen, Alexandra tot nu toe uitgezonderd, allemaal graag poseren à la Grace, in de hoop dat ze er sprekend op lijken. Bij wie heeft het glamour-DNA van Gracia het meest doorgezet? Oordeel zelf.

Charlotte & Grace

Charlotte Casiraghi (31) is gezegend met de genen van prinses Caroline, de oudste dochter van Grace. Ze zet ze succesvol in als model voor Gucci.

Jazmin & Grace

Jazmin Grace Grimaldi (25) is de oudste dochter van prins Albert van Monaco. Ze is idolaat van oma Grace en droomt van een carrière in de showbiz. Voor Harper's Bazaar deed ze een shoot à la 'High Society', maar de meeste mensen vinden haar meer op Lady Gaga lijken dan op Gracia.

Pauline & Grace

Pauline Ducruet (23) heeft als oudste dochter van prinses Stéphanie van Monaco ook een dosis Ducruet-genen van haar vader meegekregen. Maar toch, goed opgemaakt en in het juiste licht, valt ook in haar best wat van Gracia terug te vinden.

Camille & Grace

De jongste dochter van prinses Stéphanie liet onlangs highlights zetten, zodat Camille's haar aanzienlijk blonder oogt. Voorheen zagen we het niet zo, maar dat vleugje blond doet wonderen om oma te laten herleven in de 19-jarige.

Alexandra & Grace

Prinses Alexandra (18), de jongste dochter van prinses Caroline, heeft vijftig procent van haar DNA te danken aan haar Duitse vader, prins Ernst August von Hannover. Als kind leek ze behoorlijk op een jonge Grace, momenteel even helemaal niet, maar wat niet is kan nog komen. Wie vind jij het meeste lijken?

 

Foto's © Getty Images, ANP en BSR Agency  

    

Laatste nieuws