Wow! McDonald’s tilt z’n burgerbakjes naar een wel héél ander niveau

McDonald's komt met een nieuw burger bakje en ze pakken aardig uit.

Lees ook

McDonald's komt met een exclusief nieuwe burgerbakje en de fastfoodketen pakt aardig uit. De nieuwe verpakking bevat namelijk kristallen. Met deze actie vraagt McDonald's aandacht voor de gourmet burger in Engeland. 

Classy

Het is niet echt classy om uit de bekende kartonnen hamburger bakjes te eten. Maar daar is nu verandering in gekomen: de Londense designer Julien Macdonald (what's in a name?!) tilt de bakjes naar een hoger niveau. Hij heeft een nieuwe variant ontworpen geïnspireerd op zijn couture jurken. Met deze nieuwe bakjes kun je tóch nog met stijl bij McDonald's eten. 

Dringen

In plaats van dringen voor een nieuwe exclusieve designertas kan er nu gedrongen worden voor de hamburgerbakjes. Er zijn er namelijk maar 1000 beschikbaar en deze kun je alleen kopen bij speciale events van McDonald's door het hele land.

Goede doel 

Er is nóg een variant gemaakt van het bakje, deze wordt getoond in de McDonald's op Leicester Square en daarna geveild voor het Ronald McDonald House. Hopelijk komen de bakjes ook naar Nederland en hiervoor hebben wij nog wel een extra suggestie: bijpassend bestek…?

 

 

Very excited to finally reveal my bespoke box with @mcdonalds to celebrate the nationwide roll out of #TheSignatureCollection #ad

A post shared by Julien Macdonald (@julienmacdonald) on

BRON: MACDONALDS, BEELD: INSTAGRAM, ISTOCK

Laatste nieuws

Zie ook