Invictus: prins Harry, veteranen en… Meghan Markle!

Niets helpt zo bij een snelle exit als de Scotland Yard beveiliger van je vriendje.

Lees ook

Oké, ze zaten achttien stoelen uit elkaar, maar toch: prins Harry (32) en zijn vriendin Meghan Markle (36) hebben hun eerste min of meer gezamenlijke optreden in het openbaar achter de rug.

Dit weekend opende prins Harry  in Toronto de Invictus Games, de door hem opgezette spelen voor veteranen die niet ongeschonden uit hun militaire dienst zijn gekomen.

© ANP

Omdat het stel nog niet officieel verloofd is, mocht Meghan van het protocol niet in de Royal Box, waar Harry zetelde naast Melania Trump (die in rap tempo presidentiëler wordt dan haar echtgenoot).

Prins Harry's blik dwaalde nogal eens af naar zijn vriendin, om te checken of alles OK was. 

© ANP

Meghan zat naast haar goede vriend Markus Anderson, de man die haar vorig jaar vermoedelijk voorstelde aan de prins. Markus is consultant voor de Soho House Group, een keten eliteclubs waar Harry lid van is.

Meghan straalde toen Harry met een speech de Invictus Games opende  

© Daily Mail 

Heel gezellig was het dus niet, maar intrigerend genoeg hing wel een securityteam, waaronder een Scotland Yard beveiligingsman van Harry, rond bij de plek waar Meghan zat.

Officieel heeft ze geen recht op security op kosten van de Britse belastingbetaler. De bodyguard leidde haar weg zodra de show was geëindigd, vermoedelijk om haar zo snel mogelijk te herenigen met Harry. Het is het zoveelste teken dat het echt menens is tussen de tortels. 

© Invictus Games Foundation

Aan de Invictus Games doet ook een team met Nederlandse veteranen mee. In Den Haag is men erg enthousiast over het event en doen politici hun best de Spelen in 2020 naar Nederland te krijgen.

Laatste nieuws

Zie ook