Zo ziet Ingeborg Wieten, oftewel GTST-personage Suzanne Balk, er nu uit

De actrice kwam al snel in de handen van soap-slechterik Martine Hafkamp, wat haar leven absoluut niet makkelijk maakte...

Lees ook

Na 28 seizoenen weet Goede Tijden, Slechte Tijden de fans nog steeds elke doordeweekse avond om 20:00 uur naar de televisie te trekken. Het grote succes begon ooit in 1990, waarbij ook Ingeborg Wieten van de partij was. De actrice speelde de rol van Suzanne Balk, die tien jaar later uit de soap verdween. Hoe gaat het nu, 17 jaar later, met haar?

De fans van het eerste uur kennen het personage Suzanne Balk maar al te goed, maar voor de jongere kijkers zal ze een stuk minder bekend zijn. Voordat Maxime Sanders, René Meijer en Rutger Goedhart überhaupt een ding waren, was het vooral Martine Hafkamp die de boel in Meerdijk in haar greep had.

Niet heel gek dus dat Ingeborg, die de rol van Suzanne tien jaar lang op zich nam, in de handen van de soap-slechterik terecht kwam. Na wat turbulente jaren in de soap, ze had immers een knipperlicht-relatie met Peter Kelder en stond er als single moeder alleen voor, vertrok ze naar Amerika en keerde ze nooit meer terug naar soapdorp Meerdijk.

En hoewel Ingeborg na haar Goede Tijden, Slechte Tijden-avontuur nog meerdere rollen in een aantal series heeft gespeeld, is het anno 2017 al lange tijd geleden dat je haar op de beeldbuis hebt zien schitteren. Benieuwd hoe de 51-jarige er inmiddels uitziet? Bekijk de foto dan hieronder!

Lees ook: Hoe de echte dochter van Ludo en Janine uit GTST eruitziet 

Toen – 1994:

Nu – 2015:

Bron: Show, GTST Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook