Zo zag de tweede bruidsjurk van Kate Middleton eruit

Kate wisselde haar adembenemende trouwjurk na de publieke festiviteiten in voor een veel minder opvallend exemplaar.

Lees ook

Ondanks dat het huwelijk van prins William en hertogin Kate alweer ruim zes jaar geleden is, staat de speciale dag nog bij velen vers in het geheugen gegrift. Vooral de dreamy trouwjurk hield de gemoederen lange tijd flink bezig. Maar wat blijkt nou? Het was niet de enige jurk die ze die dag droeg.

Eerlijk is eerlijk: de trouwjurk van Alexander McQueen was er een om door een ringetje te halen. De chique maar ook sexy jurk was dan ook maanden na de bruiloft nog altijd het gesprek van de dag. Maar goed, je bent natuurlijk niet voor niets een royal en dus had de hertogin uiteraard ook een tweede jurk voor die dag.

Toen de publieke festiviteiten eenmaal voorbij waren, hulde de brunette zich snel in een meer bescheiden jurk. Ook ging ze dit keer voor een volledige strapless satijnen jurk, al bedekte ze haar schouders wel met een fluffy bolero. Voor de rest koos de hertogin nog voor een grote diamanten riem om haar ranke lijf en maakte haar opgestoken hairdo plaats voor een losse weelderige coupe. 

Benieuwd hoe de jurk eruitziet? Bekijk 'm dan hieronder!

Lees ook: Zwangere Kate spreekt publiek toe in video voor goede doel

Bron: GoodHouseKeeping Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook