Winston Gerschtanowitz en Renate Verbaan ontroeren kijkers in The Story of My Life

Toen het duo elkaar zag als zestigers, hadden ze een wel heel bijzondere reactie.

Lees ook

Het programma The Story Of My Life, waarin BN’ers zichzelf als hoogbejaarden te zien krijgen, maakt veel los bij de kijkers thuis. Zo hielden velen het niet droog in de aflevering met André Hazes jr. en zijn vriendin Monique, ook Yolanthe en Wesley ontroerden de kijkers thuis.

Afgelopen woensdag was het de beurt aan Winston Gerschtanowitz en Renate Verbaan. Zij lieten zien dat de aflevering niet alleen ontroerend kan zijn, maar ook hilarisch. 

Slappe lach

Toen het duo elkaar zag als zestigers, hadden ze een wel heel bijzondere reactie. Eentje die zelfs presentatrice Linda de Mol niet zag aankomen: "O, wat vreselijk dat ik moet lachen", giert Winston. Renate laat weten hem desondanks alle maquillage nog steeds knap te vinden. "Je bent nog steeds wel knap. Je ziet er goed uit!"

Emotioneel

Toch waren er ook emotionele momenten. Zoals wanneer Winston over het verlies van zijn moeder praat en Renate het niet droog houdt. Hoewel zij zijn moeder nooit heeft gekend, raken Winstons woorden haar diep. "We praten er gewoon ook niet zoveel over. Winston is wat dat betreft heel pragmatisch, hij stortte zich na haar dood ook helemaal op zijn werk. Ik zie nu dat er bij hem nog veel verdriet zit en dat vind ik moeilijk." Bekijk de fragmenten hieronder. 

BRON: GRAZIA

Laatste nieuws

Zie ook