Is dit de nieuwe liefde van prinses Caroline van Monaco?

De prinses zou een leuke miljardair aan de haak hebben geslagen, maar wel een met een vlekje...

Lees ook

Op de redacties van het Italiaanse Oggi en het Duitse Bunte weten ze het zeker: prinses Caroline (60)  heeft een leuke miljardair aan de haak geslagen.

Dus wordt er lustig op los gespeculeerd. En het moet gezegd worden: het is jaren geleden dat de prinses zo relaxed en onbevangen is gefotografeerd met een man. De laatste keer was in de torteljaren met haar derde echtgenoot prins Ernst-August van Hannover. Zeven jaar geleden gingen Caroline en Ernst-August uit elkaar, maar officieel zijn ze nog altijd getrouwd.

© Bunte

Wat het des te opmerkelijker maakt dat de prinses langs de kust vaart en strandwandelingen maakt met deze nieuwe mijnheer. De silver fox die ze aan de haak zou hebben geslagen, is een van de rijkste en machtigste mannen van Frankrijk: miljardair Vincent Bolloré (65). Vincent is goed bevriend met oud-president Nicolas Sarkozy en een vertrouwd gezicht in Monaco.

© BSR Agency

Vincent zit samen met Carolines broer prins Albert in het bestuur van de Monegaskische kinderstichting Amor. Bolloré is gescheiden en net als Caroline vader van vier kinderen. Hij is bovendien net als zij officieel nog getrouwd, met actrice Anaïs Jeanneret. Tiens.

© BSR Agency

Beetje pijnlijk is wel dat Bolloré in Italië wordt verdacht van handel met voorkennis, maar na alles wat er al binnen de Grimaldi's is gebeurd, zal men niet over zo'n vlekje vallen. Of er echt wat aan het opbloeien is tussen Caroline en Vincent is de vraag. Maar het is haar zeker gegund, zeker na de horrorjaren met Ernst-August.  

 

Openingsbeeld © Getty Images   

Laatste nieuws

Zie ook