Is dit de nieuwe liefde van Marieke Elsinga?

Marieke Elsinga is volgens Weekend tot over haar oren verliefd op niemand minder dan haar RTL-collega Rick Brandsteder.

Marieke Elsinga is volgens Weekend tot over haar oren verliefd op niemand minder dan haar RTL-collega Rick Brandsteder.

Zoenend gespot

Op 25 augustus deelde Marieke, die op het moment in Expeditie Robinson te zien is, al een foto van een ontbijtje met Rick en vijf dagen later werden ze samen op de RTL perspresentatie gespot. Nu is dat natuurlijk niet zo gek, want ze horen beiden bij de RTL familie, maar in de reacties is te lezen dat fans ze een perfect koppel vinden. 

De voormalig sidekick van Humberto Tan in RTL Late Night is volgens het weekblad nu zoenend gespot met Rick op een feestje.

Single and ready to mingle?

Of het gerucht waar is, blijft nog maar de vraag. Maar het zou zomaar kunnen, want zowel Marieke als Rick zijn op het moment single. 

Aan VIVA vertelde Rick onlangs dat hij niet op zoek is naar een vriendin, maar wel een vrouw mist als hij 's avonds alleen naar The Bold and the Beautiful zit te kijken. "Een leuke vriendin is welkom, al zit er geen haast achter", vertelde Rick. "Ik zou het gewoon gezellig vinden om mijn passies met iemand te delen." Waar hij naar op zoek is? "Iemand die zichzelf is en met wie je kunt lachen. O, en ze moet kunnen koken…"

Marieke werd eerder aan niemand minder dan Mark Rutte gelinkt. In een valentijnsinterview in LINDA. spraken ze beiden over hun vrijgezelle bestaan en de kans dat ze een relatie aan zouden gaan. En dat ging er vrij flirterig aan toe. Marieke liet zelfs weten best first lady van het land te willen worden.

 

Rick vond de acai bowl ook zaaaaalig ? #ontbijtje #rtlboulevard #kleineoogjes

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga) op

BRON: GRAZIA

Laatste nieuws