Ook Sacha Casiraghi voor het eerst naar school

De eerste schooldag spannend? De kleinzoon van prinses Caroline van Monaco húppelde er heen!

Lees ook

Na prins George, prinses Athena, prinses Josephine, prins Vincent en Maud Windsor, heeft ook Sacha Casiraghi (4) zijn eerste schooldag achter de rug.

De oudste kleinzoon van prinses Caroline van Hannover en Monaco woont met zijn ouders, Andrea Casiraghi en Tatiana Santo Domingo, in Londen. Daar heeft hij inmiddels zijn eerste uren gedraaid in Norland Place School, die al sinds 1876 bestaat.

© Andrea Casiraghi Tumblr

Het is een chique school aan Holland Park, waar zoveel mogelijk biologisch eten wordt geserveerd en het vlees van een prijswinnende slager komt. Het is weer eens wat anders dan de posh Puy linzen die prins George voorgeschoteld krijgt. Dit is het menu van deze week:

Goedkoop is de school niet: het schoolgeld voor het eerste jaar is 5762 euro, daar komt per week 358 euro voor de maaltijden bij. Geld zal echter geen rol hebben gespeeld in de keuze voor Norland: Sacha's vader Andrea put zowel uit het Casiraghi als het Grimaldi trustfonds en zijn moeder Tatiana uit het trustfonds van de Santo Domingo's dat ook indrukwekkend is.

Vermoedelijk is de school vooral op kwaliteit en locatie gekozen: hij ligt precies Notting Hill en Holland Park in, de natuurlijke habitat van het duo Casiraghi-Santo Domingo. Het is een gemengde school, dus Sacha's zusje India kan te zijner tijd gewoon instromen.  

Lees ook: 

 

Openingsbeeld © Monarchy Press Europe

Laatste nieuws

Zie ook