Prins William: ‘George wil graag een echte auto van Lego’

Het is altijd fijn als de hertog van Cambridge prioriteiten stelt: het belangrijkste in een auto ís ook gewoon de cupholder, toch?

Lees ook

Prins George (4) moest gewoon maar school, maar waarschijnlijk was hij liever met zijn vader op werkbezoek gegaan in de McLaren fabriek.

Prins William bezocht het McLaren's design en productiecentrum in Woking, waar hij oog in oog kwam te staan met een 720S die geheel van Lego was gemaakt.

© ANP

"Wauw, mijn zoon zou dit het einde vinden," zei de hertog van Cambridge. "Hij is gek op Lego. Het liefst zou hij een Lego-auto in zijn eigen maat willen."

© ANP

Prins William mocht zelf even in de grote-mensen-versie van de road car zitten. "Ik hou van auto's," zei hij. "Ik weet er niet veel vanaf, maar ik hou van snelheid."

© ANP

Om vervolgens over te gaan op het in zijn ogen belangrijkste snufje in de 720S, die zo'n 245.000 euro kost: "De grote vraag is natuurlijk: zit er een bekerhouder in? Het is een snelle auto, maar kun je je beker koffie kwijt?" Praktische prinsen, you gotta love them.

 

Openingsbeeld © ANP, bron: royalcentral 

Laatste nieuws

Zie ook