Lilly Becker vecht voor haar gezin

In de nieuwe Beau Monde doet Lily Becker exclusief haar verhaal.

Lees ook

Ineens was de Nederlandse Sharlely (41) hot news in de roddelbladen. Haar man, legendarische tennisheld Boris Becker, zou door verkeerde investeringen failliet zijn verklaard, waardoor thuis de spanningen hoog oplopen. Een scheiding zou onafwendbaar zijn. Aan Beau Monde doet ‘Lilly’ – voor één keer – exclusief haar verhaal.

tekst AGNES HOFMAN foto’s BSR, GETTY, MIKE VAN DEN TOORN E.A.

Faillissement

Begin deze zomer schreeuwden de krantenkoppen over het faillissement van tennisheld Boris Becker. Het totale prijzengeld in zijn carrière bedroeg 25 miljoen euro en dat bedrag groeide aanzienlijk door lucratieve sponsordeals en investeringen. Boris’ totale vermogen werd op een gegeven moment geschat op zo’n honderd miljoen euro. Volgens de berichten is daar nu minder dan een half miljoen van over. Met de media praten, doet Lilly niet, behalve met Beau Monde.

Feiten

“De rest schrijft toch wat ze willen. In Duitsland helemaal. Jarenlang hebben ze gebouwd aan Boris, en nu halen ze hem zelf weer neer. Ons hele gezin. Gelukkig heeft onze zoon Amadeus dat allemaal niet in de gaten.” Praten over de situatie kost haar moeite. “Je begrijpt dat ik er niet inhoudelijk op in kan gaan. Dat heb ik met Boris afgesproken. Maar ik zeg je dit: in Engeland kopten de kranten dat we aan de grond zitten, dat onze auto’s in beslag zijn genomen. Dat is niet waar. Er is helemaal niets in beslag genomen. Mensen kennen de feiten niet. En nee, het gaat ze ook niets aan.”

Gezin

Volgens de kranten die ochtend staat het huwelijk van de twee op springen, maar ze zitten nu toch echt harmonieus naast elkaar op het strand. “Luister, natuurlijk is dit een challenging periode. Het is zwaar en moeilijk. En ja, ik ben me wild geschrokken. Maar we hebben elkaar eeuwige trouw beloofd. In goede en slechte tijden. Dan geef ik niet zomaar op. We moeten vechten voor elkaar, voor ons gezin. Ik wil niet dat Amadeus opgroeit in een gebroken gezin. Daar knok ik voor.”

Meer lezen? De nieuwe Beau Monde (13) ligt vanaf morgen in de winkel.

Laatste nieuws

Zie ook