Monique Westenberg: “Ik ben nog nooit zo door een volwassen persoon gekwetst”

Naar eigen zeggen had ze er eerst geen idee wat er aan de hand was. 

Lees ook

Gisteren zagen we Monique Westenberg en haar André Hazes in het programma The Story Of My Life, waar het stel zichzelf als hoogbejaarden te zien kreeg. 

Contact

In het programma vertelde Monique gisteren ook dat ze flink botste met haar schoonmoeder Rachel Hazes. "Er was eerst wel contact en dat was toen ineens voorbij. Ik had er slapeloze nachten van." Naar eigen zeggen had ze eerst geen idee wat er aan de hand was.  Ze kijkt op die tijd terug als een rotperiode en vertelt dat het haar ook verschrikkelijk pijn doet. "Ik ben nog nooit zo door een volwassen persoon gekwetst."

Over de echte reden van de breuk zwijgen ze echter nog steeds.

Partnerkeuze

Het ging mis tussen André en zijn moeder en zus toen hij een relatie kreeg met Monique Westenberg, die zestien jaar ouder is. Deze partnerkeuze van haar zoon kon Rachel niet accepteren. Het gevolg: André verliet het appartementencomplex waarin hij naast zijn moeder en zus woonde, en betrok samen met zijn vriendin een andere woning. André geeft in The Story Of My Life aan voorlopig nog geen contact met zijn moeder en zus te willen hebben. "Het staat niet op mijn planning om het goed te maken".

BRON: THE STORY OF MY LIFE, GRAZIA

Laatste nieuws

Zie ook