8 bizarre dieetgeheimen waar Hollywood bij zweert

Japanse aardappelen bijvoorbeeld, of babyvoedsel of whiskey.

Voor celebs kan het leven best lastig zijn, met die publieke druk. Je kunt niet zomaar rustig even uitbuiken, zonder dat de pers je 'zwangerschap' onthult (arme Jennifer Aniston). Tja, bodyshamers liggen overal op de loer. Wat doe je eraan?

De een claimt gewoon lekker te genieten van een cheeseburger op z'n tijd en daarna gewoon wat langer in de sportschool te zweten. Maar er zijn er ook die er een minder conventionele aanpak op nahouden. Japanse aardappelen bijvoorbeeld, of babyvoedsel of whiskey. Dit zijn de meest bizarre dieetgeheimen van de sterren.

1. Beyoncé

Okay, Queen B staat bekend om haar curves, maar toen Bey voor de hoofdrol van de film Dreamgirls toch wat kilo's kwijt moest, deed ze een 'master cleanse'. Dit zogenaamde  limonade-dieet bestaat uit een zevendaagse kuur waarin je niets eet en alleen een mix van water, citroensap, ahornsiroop en cayennepeper drinkt. Blijkbaar viel het Beyoncé toch wat zwaar; de helse limonade heeft ze ingeruild voor af en toe een paar weken veganistisch leven.

2. Lady Gaga

We hebben onze twijfels, maar Lady Gaga zweert erbij: het drankdieet, bestaande uit whiskey wanneer je maar wilt gecombineerd met koolhydraatarme maaltijden. Proost. O ja, je moet er ook een beetje bij 'bewegen', en die workout kan gewoon als je brak bent. Wij passen…

3. Gwyneth Paltrow

Goop-queen Gwyneth Paltrow is altijd bereid om wat tips & tricks te delen op het gebied van health. En haar mooie figuur heeft ze vooral te danken aan 'elimineren'. Dit betekent dat ze gluten, zuivel en rood vlees gewoon (tijdelijk) niet eet. Haar eliminatie-dieet duurt 21 dagen, maar volgens Gwyneth is ze daarna helemaal gereinigd (en afgevallen).

4. Liv Tyler

Nineties-icoon Liv Tyler draait toch al een tijdje mee in Hollywood en ze ziet er nog altijd prachtig uit. Om in vorm te blijven, heeft ze een simpele truc: koud douchen. "Ik kreeg deze tip van een vriend. Koud water zorgt ervoor dat je haarschubben sluiten én ik heb altijd het gevoel dat ik er een beetje slanker van word…" *past doucheroutine direct aan*

5. Reese Witherspoon

O, Reese. 16 jaar na Legally Blonde past de actrice haar roze pakje nog steeds. Knap hoor! Hoe ze dat voor elkaar krijgt? Nou, met babyvoeding. De kleine vitaminerijke potjes zijn ideaal voor een caloriearm dieet. Dus…

6. Karl Lagerfeld

Chanel- en Fendi-designer Karl Lagerfeld is het toonbeeld van chic. Maar hoe behoudt deze fashionista zijn strakke figuur? De ontwerper vertrouwde Harper's Bazaar zijn dagelijkse kost toe: eiwitshakes met chocoladesmaak, gestoomde appels en veel cola light. Of dat nu zo gezond is, valt te betwijfelen, maar als het Karls creatieve mind op de (slanke) been houdt…

7. Natalie Portman

Een figuur kweken als Natalie Portman in Black Swan, dat is geen pretje. Leven op een dieet van louter amandelen en wortelen om zo 10 kilo lichter te worden… Zij liever dan wij.

8. Madonna

Queen of Pop Madonna kijkt naar de maan en dan weet ze precies wat ze mag eten. Ze leeft volgens de principes van het 'weerwolfplan'. Net als Demi Moore overigens. Dit houdt in dat je alleen bij een volle of nieuwe maan een water- of sapreiniging mag doen en dat je voornamelijk leeft op rauw vlees. Very Twilight. Verder zweert Madge bij verschillende soorten zeewier.

Laatste nieuws