Griekenland: gaat prinses Theodora trouwen?

Hare Koninklijke Hoogheid is tot over haar oren verliefd en iedereen mag het weten.

Lees ook

Leuk nieuws over acterende Griekse prinses Theodora (34): ze is tot over haar oren verliefd en er hangt een verloving in de lucht. En Griekse royal weddings zijn altijd spectaculair, dus yay!

Theodora, prinses van Griekenland en Denemarken, is het op één na jongste kind van koning Constantine en koningin Anne-Marie. Ze groeide op in Engeland en werkt als Theodora Greece al sinds 2011 in Los Angeles, waar Hare Koninklijke Hoogheid secretaresse Alison Montgomery speelt in 'The Bold and the Beautiful'.   

Dit is Matthew!

 

Een bericht gedeeld door Theodora (@tgreece) op

Aangezien de agenda van de Griekse koninklijke familie dit jaar al goed gevuld was met mijlpalen – kroonprins Pavlos werd 50, zijn dochter prinses Maria-Olympia 21 – is het logisch dat prinses Theodora nog even wacht met het officieel maken van eventuele volgende stappen. Haar kersverse vriend moest bovendien eerst worden goedgekeurd door de belangrijkste ballotagecommissie: haar hond. 

Party!

 

Een bericht gedeeld door Theodora (@tgreece) op

Dat ze het rustig aandoet, wil echter niet zeggen dat ze haar bae verstopt: hij heet Matthew J. Kumar, studeerde rechten in Canada en de Verenigde Staten. Sinds 2012 werkt hij als letselschade-advocaat in Californië. Deze zomer dook hij voor het eerst op bij de Grieken, op het dubbele verjaardagsfeest van Pavlos en OIympia, waar hij van harte welkom bleek.

Santorini 

 

Een bericht gedeeld door Theodora (@tgreece) op

Theodora en Matthew waren bovendien samen op vakantie en deden naast Santorini ook nog een rondje familiebezoek elders in Griekenland. Fingers crossed dat er weer zo'n zinderend trouwfeest à la prins Nikolaos en prinses Tatiana komt!  

 

Openingsbeeld © Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook