Humberto Tan verbreekt stilzwijgen over gezinssituatie

Tegenover Wendy van Dijk doorbreekt hij zijn stilzwijgen.

Lees ook

De Humberto Tan—Dionne Stax—affaire—gate domineerde de afgelopen tijd de koppen van het showbizznieuws. Gemist? De relatie van presentator Humberto en zijn vrouw Ineke zou in zwaar weer verkeren.

Weekblad Privé wist zelfs te vertellen dat de relatie zo goed als gestrand is. De presentator van RTL Late Night wordt door het blad bovendien gekoppeld aan NOS-journaallezer Dionne Stax. Om die reden zou Humberto het huis waar hij met zijn gezin woonde hebben verlaten. Zowel Dionne als Humberto hielden hun lippen stijf op elkaar, maar nu verbreekt de presentator voor het eerst het stilzwijgen. 

Risico

Tan heeft naar eigen zeggen nogal risico genomen door de afgelopen maanden niks los te laten over zijn privéleven. Volgens de 51-jarige vader van drie is de roddelpers “gericht op vernietiging “en is de prijs die hij nu betaalt vrij hoog. Nu maakt hij een uitzondering, tegenover Wendy van Dijk doorbreekt hij zijn stilzwijgen in Wendy Magazine. Over waarom hij al die nergens op heeft gereageerd bijvoorbeeld.

Pijn

“De roddelpers is zo gericht op vernietiging”, aldus Humberto. “Terwijl er geen enkel algemeen belang bij mij zit. Het is een privésituatie, die echt niet leuk is. Ik heb een risico genomen door niks te zeggen. Ik wist: daar wordt het alleen maar erger van, dan gaan ze het invullen. De prijs die ik nu betaal, is vrij hoog. Sommigen vinden mij nu een lul. Dat doet pijn."

Roddelbladen

De RTL Late Night-presentator gaat verder niet al te veel in op de details. Wel laat hij weten dat hij vindt dat hij ‘het’ niet goed heeft gedaan. Zo vertelde hij over een situatie met zijn zoon, Benjamin. “Ik blijf vinden: het is privé. Benjamin merkte dat hij werd achtervolgd. Hij werd door Ineke naar school gebracht en zei: Mama, ze zitten achter ons aan! Later vroeg hij aan mij: Papa, ken jij die mensen? Die roddelbladen bestaan bij de gratie van klandizie. Ik moet me er maar bij neerleggen. Gelukkig is het nu wat rustiger.”

BRON: GRAZIA, BEELD: ANP

Laatste nieuws

Zie ook