Aan deze Nederlandse kapper vroeg Charlène van Monaco advies over haar kapsel

"Ze vroeg me: 'Wat vind jij van mijn haar, ik wil het van jóu weten."

Lees ook

Hij is pas 25 jaar, maar heeft nu al een luxe kapsalon in Monaco. En Kevin Smeenk is niet alleen in zijn eigen kapsalon aan het werk, maar ook op evenementen of in privévilla's, waar hij dan naartoe wordt gevlogen. 

Zlatan

Kevin raakte op Amsterdam Fashion Week aan de praat met twee ondernemers die een kapsalon in een private members club zouden beginnen. Hij mocht er gaan werken en uiteindelijk de leiding nemen. Hij knipt echter nog steeds en hij knipt niet de minste! "Zlatan (Ibrahimovic, red.) belt regelmatig, dan zegt hij: 'Je moet me weer even bijwerken Kevin'. Ik heb ook voormalig Formule 1-coureur Nico Rosberg geknipt, en veel topmodellen. Mijn grote droom is om Beyoncé nog eens te knippen, zij is zo geweldig."

Charlène

Het leukste moment voor Kevin was toch wel dat Charlène, de prinses van Monaco ineens voor de deur stond. Zij wilde advies van hem. "Ze vroeg me: 'Wat vind jij van mijn haar, ik wil het van jóu weten.' Ik voelde me zo vereerd. Ik mag niet te veel zeggen over wat ik heb gedaan, maar we hebben wel haar kleur veranderd."

Kevin staat gelukkig wel nog steeds met beide benen op de grond."Natuurlijk heb ik wel een glamoureus leven, maar ik blijf een Nederlander: doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg."

 

Frensh Rivièra life #nature #cotedazur #iloveit #amsterdam #hairstylist #colorist #monaco #life #amazing #bluelagoon

Een bericht gedeeld door Kevin (@kevin_smeenk) op

BRON: EDITIE NL

Laatste nieuws

Zie ook