Mamma Mia! Kleindochter prinses Anne houdt de stemming erin

Volgens haar vader Mike wil Mia bij voorkeur 'overal opklimmen, overal vanaf vallen en overal invallen.'

Lees ook

Een beetje regen kreeg de stemming bij Mia Tindall (3) er niet onder. De kleindochter van prinses Anne liet zoals gewoonlijk vrolijk van zich horen bij de Gatcombe Horse Trials.

Die worden gehouden op het landgoed van prinses Anne. Daar woont ook Mia met haar ouders Zara Phillips en Mike Tindall. Mia staat bekend als wildebras en is dol op (weg)hollen en zoals Mike zegt 'overal opklimmen, overal vanaf vallen en overal invallen'.  Kortom, een SIRE-campagne voor outdoor avonturen lijkt de jongedame niet nodig te hebben.

© BSR Agency

Wel hield Mia hield wel haar paraplu paraat voor de eerstvolgende bui, dus ze is al net zo praktisch ingesteld als haar oma.

Bij gebrek aan een pony gebruikte ze haar eigen vader voor een ritje en maakte het extra spannend door hem a) te blinderen en b) intussen op een blad te kauwen.

En toen Mike er even genoeg van had, schakelde Mia over op een mechanische pony om haar energie op te botvieren. Ze nam daarbij een voorbeeld aan haar moeder, die deelnam aan de kwalificaties, op een écht paard. 

Mia zelf wist niet hoe snel ze bij de minipony's moest komen: hier rijdt ze zelf op, onder begeleiding van prinses Anne of haar moeder Zara, allebei levenslange paardenmeisjes. 

© BSR Agency

Toen volgens zuivere peuterlogica haar regenlaarzen niet nat mochten worden, bracht haar oom Peter Phillips uitkomst, in de vorm van optillen en knuffelen.

Lees ook: 

 

Openingsbeeld © BSR Agency

Laatste nieuws

Zie ook