Zien: Eerste foto’s van tweeling George Clooney

Niet heel lang geleden dachten we de eerste beelden van George Clooneys tweeling te zien. Het enige wat we echter zagen was de knappe George met een overdekte maxi-cosi in zijn hand.

Lees ook

Niet heel lang geleden dachten we de eerste beelden van George Clooneys tweeling te zien. Het enige wat we echter zagen was de knappe George met een overdekte maxi-cosi in zijn hand. Het Franse blad Voici plaatst nu de eerste échte foto's van de twins.

Twins

Het Franse blad Voici plaatste de allereerste foto's van de tweeling van George en Amal Clooney. Terwijl de kersverse ouders hun vakantie vieren in Italië, wist een paparazzo het gezin vast te leggen op camera. 

De foto's zijn van een grote afstand genomen, waardoor het beeld helaas wat blurry is geworden. Op de foto's houden beide ouders een van de new born's in hun armen. Je ziet de foto's hier

Of er ook echt toestemming voor de foto's is gegeven, blijft nog maar de vraag. Het Franse blad is namelijk al meerdere keren aangeklaagd voor het onrechtmatig plaatsen van foto's van verschillende celebs. 

BRON: GRAZIA

Laatste nieuws

Zie ook