Prinses Caroline paft tevreden op de Pacha III

Er gaat toch maar niets boven een eigen royal yacht waar je zelf het rookbeleid bepaalt.

Zelden is prinses Caroline van Hannover en Monaco gelukkiger dan wanneer ze aan boord van de Pacha III rooksignalen over de Middellandse Zee kan uitzenden.

Inpakken voor haar vakantie is altijd een eitje voor prinses Caroline. Haar jacht Pacha III is volledig ingericht en uitgerust met personeel. Het enige wat ze hoeft te pakken is de Doorluchtige Teckels en een paar sloffen sigaretten en de trossen kunnen los.

Kijk even mee in hun vakantiealbum, een feestje in royal luieren.

De prinses verontschuldigt zich nergens voor: haar jacht, haar asbakken, haar rookbeleid.

Aan boord is het altijd een drukte van belang met kinderen en kleinkinderen die eensgezind aan hun gezondheid werken met nicotine. Hier staat Caroline in het geel te bellen met – echte multitasker – een drankje in de hand. Ernaast in het zwarte badpak Charlotte Casiraghi met zoontje Raphaël.

De enige niet-roker tot nu toe is prinses Alexandra (hier voorop het paddleboard), de jongste dochter van Caroline. Achterop zit haar schoonzusje Beatrice, die niet bekend staat om sportieve uitspattingen. 

Prinses Alexandra is eraan gewend dat ze altijd moet wachten tot haar moeder is uitgebeld of uitgerookt, ze weet niet beter.  

Ook aan boord: Isabella Borromeo (het zusje van Beatrice) met haar man Ugo Brachetti Peretti en hun kinderen. Caroline bespreekt hier wellicht de beroerde houding van Charlotte, die hier zwanger lijkt, maar dat niet is: ze staat gewoon lekker relaxed.   

Caroline heeft een complete kruidentuin op tafel, maar dat ontbijt wordt toch echt geserveerd door de scheepskok. 

Pierre husselt de sla, Beatrice koestert haar Resting Bitch Face en Alexandra peinst of stappen er nog in zal zitten. 

Pierre Casiraghi mag graag een beetje showen met zijn zeilerslijf. 

En ook aan boord gaat er absoluut niets boven je smartfoon. 

Lees ook: 

 

Openingsbeeld én alle andere beelden in deze post © BSR Agency

Laatste nieuws