Bloeit de liefde weer op tussen Tim Douwsma en Jessie Jazz Vuijk?

Tim Douwsma en Jessie Jazz Vuijk leken het gouden koppel, maar afgelopen maart gingen de twee plotse...

Lees ook

Tim Douwsma en Jessie Jazz Vuijk leken het gouden koppel, maar afgelopen maart gingen de twee plotseling uit elkaar. De reden achter de breuk hielden ze destijds voor zichzelf, maar al snel bleek dat hun levens op dat moment te verschillend waren. Wel liet de zanger weten nog steeds veel liefde te voelen en sloot hij dan ook niet uit dat ze in de toekomst nog bij elkaar zouden komen. Al lijkt dat laatste nog weleens sneller te gebeuren dan ze misschien hadden gedacht.

Contact

De zanger liet vorige maand nog weten geen contact met de voormalige Miss Nederland te hebben. “Ik ben ook niet op zoek naar een nieuwe liefde. Ik zou graag een zielsverwant ontmoeten, iemand die mooi vanbuiten en vanbinnen is.” 

Toch lijken de gevoelens weer te zijn opgebloeid, want de twee hebben inmiddels weer contact. “Ik weet niet of we over elkaar heen zijn. Als je toch weer contact met elkaar opneemt en dan dingen uitspreekt… maar hoe het verder tussen ons verloopt, moeten we eerst samen ontdekken.” 

Het ziet er dan ook naar uit de twee elkaar weer hebben gevonden, al lijkt er van een relatie (nog) geen sprake. “Ik denk dat we elkaar weer spreken omdat we iets moois hadden en dat Jess dat ook heeft gezien, gedacht en gevoeld”, aldus Tim in een interview met WeekendTo be continued…

BRON: GRAZIA

Laatste nieuws

Zie ook