8 dingen die je kunt kopen als je niet meer weet wat je met je geld moet

Sommige dingen in het leven zijn nodig. Sommige dingen zijn niet nodig, maar wel erg leuk. Alles in het lijstje hierond...

Lees ook

Sommige dingen in het leven zijn nodig. Sommige dingen zijn niet nodig, maar wel erg leuk.

Alles in het lijstje hieronder valt in de laatste categorie. Naast overbodig-maar-leuk zijn de items allemaal ook nog poepieduur. Dus een minimale vereiste is dat je echt geld te veel hebt. Mocht je zo filthy rich zijn dat je niet meer weet wat je nou in ‘s hemelsnaam met je flappen moet, dan zit je hier helemaal op je plek. Alles is trouwens ook erg leuk om cadeau te doen aan die vriend die alles al heeft.

1. Regent het? Dan kun je natuurlijk niet gezien worden met zo’n lullig pluutje van de outletstore. Nee, dan moet je deze kopen: een paraplu van krokodillenleer. Want ja, als er iets goed tegen water kan, dan is het wel een krokodil. Kost ie? Een luttele $50.000.

2. Leuk voor dat ene hoekje van je landhuis waar nog niks staat: een skelet van een Tyrannosaurus Rex. Hij kost slechts $2,390,000. Niet duur voor een beetje historie. Hij heeft trouwens al een naam, Roosevelt, net als je butler.

3. Na het avondeten, pardon, luxueuze vijfgangen Michelin-diner, kan het toch niet zo zijn dat er nog een stukje foie gras met shisogelei op een krokantje van aardappel tussen je tanden zit. Daarom heb je hier een tandenstoker. Niet zo’n plebs geval van hout, uiteraard. Deze is van 18 karaat goud en kost je $500.

 

4. Oooh, leuk! De snelste kart ter wereld. Hij gaat van 0 naar 96 kilometer per uur in 1,5 seconde. De prijs van deze bolide is $60.000.

5. Dit is een leuk tafeltje in een rare vorm, verder heeft het een soort verborgen compartiment waar je je chique spullen in kunt bewaren. Altijd handig. Verkrijgbaar voor $45.000.

6. Krijg je altijd het compliment dat je ogen zo stralen, gooi er dan vooral een schepje bovenop met deze gouden lenzen. En er zitten diamantjes in, dat mag ook wel voor $15.000. We vragen ons wel af hoe lekker ze zitten.

 BRON: PLAYBOY

Laatste nieuws

Zie ook